Mrt

16.04.2024 tarihinde saat 10:00'da Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda Okulumuz kantin iihalesi yapılacaktır.

Yarışma zamanı!

Eyl

4-8 Eylül tarihleri arasında okulumuz uyum haftası programı ile başlıyor.

Ekm

Okulumuz kantin ihalesi, 13 Ekim 2017 Cuma günü saat 13:00´da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Eyl

2017/2018 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz servis taşımacılığını gerçekleştirmek isteyen isteklilerin başvuru evraklarını eksiksiz olarak 22 Eylül 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar okul müdürlüğümüze teslim etmeleri rica olunur. Ayrıntılı bilgi için okulumuz telefonundan bizlere ulaşabilirsiniz. Belirtilen tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. (Okul Aile Birliği Başkanlığı Servis Komisyonu)

Değerli Velilerimiz;

• Okulumuz İBB Yıldırım Beyazıt  ilkokulu 2017/2018Eğitim Öğretim yılında faaliyet gösterecektir.