May

Her akşam saat 21.00'da birlikte kitap okuyoruz, projeye ortak oluyoruz.

Şbt

İstiklal Marşımızın on kıtasını ezbere okuma yarışmamız başladı. Okulumuzda 26 Şubat'ta ön elemeler yapılacaktır. Yarışmada vurgu ve tonlamaya dikkat edebilme, beden dilini doğru ve etkili kullanma, şiirin temasını doğru verebilme, şiiri hatasız ve ezbere okuyabilme dikkate alınacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Genç Yazarlar Projesi'ne başlıyoruz. Oluşturduğunuz hikayeleri sınıf öğretmenine teslim et, e-kitapta yer alma fırsatı yakala. Hikayeni yazarken yazım kurallarına dikkat etmeyi unutma.

Şbt

Bu projeyle, İstanbul'da bulunan ebeveyn kaybı yaşayan çocukların eğitim koçluğu yöntemi ile desteklenerek öğrencilerin çok yönlü gelişimi sağlanarak akademik başarılarının artırılması hedeflemektedir. Ayrıca proje kapsamında anne veya babasını kaybeden çocuklarımıza, ailelerine, akranlarına ve öğretmenlerine eğitim faaliyetleriyle birlikte farkındalık çalışmalarının yapılması amaçlanmaktadır.

Şbt

Artifical Intelligence Generation Children of The Digital Age, Dijital Çağın Yapay Zeka Kuşağı Çocukları isimli eTwinning projesi ikinci dönem çalışmalarına başladı. Okulumuz öğretmenlerinden Nilgün Keçe proje üyesi olarak çalışmalarını yürütmektedir.

Şbt

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin birinci yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yaralarımızı birlikte sarmaya devam ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Dede Korkut Hikayeleri

Ock

Vatanımız uğrunda can veren aziz şühedamız ve bu menfur olayda hayatını kaybeden

şehitlerimizi anmak, aziz şehitlerimize minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla bakanlığımız

bünyesindeki tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında 15 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirdiğimiz

bayrak töreninde bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Sözlük Özgürlüktür projesi kapsamında Aralık ayı etkinliğimiz anahtar kelimelerle hikaye yazmaydı. Birinci seçilen öğrencilere hediyelerini ve sertifikalarını Okul Müdürümüz Sayın Hıdır Erdoğan takdim etti. Her zümreden birincinin seçildiği bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

2-E

Begüm Sare Bekkaya- Öğretmeni Handan Değirmenci

3-A

İlkim  Ada Metin-Öğretmeni Güler Sarıtaş

4-A

Nida Baş- Öğretmeni Zeliha Kalan

Ara

Yeni bir projeye başlıyoruz.

Eyl

Okulumuzda deprem tatbikatı 1 dk 25 sn gibi kısa bir sürede başrılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Eyl

4-8 Eylül tarihleri arasında okulumuz uyum haftası programı ile başlıyor.

Haz

5  Haziran Çevre Temizliği çevrenin korunması konusunda dünya çapında farkındalık yaratılması ve eylemde bulunulması amacıyla kutlanıyor.

1-A sınıfı öğrencilerimizi ve Sibel Öğretmenimizi çevre hassasiyetleri için kutluyor ve teşekkür ediyoruz.

Haz

OKUMAKTAN ASLA VAZGEÇMEMEN DİLEĞİYLE..

May

Çocuklar artık birer okura ve yazarsınız. Okumak sizi farklı dünyalara sürükleyebilir. İnsana bambaşka şeyler öğretir. Ama sadece farklı dünyalara sürüklemez. Daha çok yaşamanın, görmenin ve öğrenmenin yanında size çok fazla değer katar. Konuşmanıza, hayata bakışınıza, zihninizin çalışmasına, daha sağlıklı ve zinde bir insan olmanıza katkı sağlar.