9.10.2019 Çarşamba günü saat 13:30´da Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecektir.

Gündem Maddeleri

1.      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

2.      Gündem maddelerinin okunması ve ek gündem maddelerinin alınması.

3.      Okul-Aile Birliği yönetmeliğinin okunması. Açıklanması.

4.      Okul aile birliği olarak yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin yapılması.

5.      Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 9 Şubat 2012 tarih ve 28199 sayılı Resmi Gazetede değiştirilen şekliyle yayımlanması nedeniyle birlik organların yeni yönetmeliğe uygun olarak yeniden oluşturulması.

6.   a)Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçilmesi.

b)Yönetim Kurulu ve denetleme kurulu üyelerinin seçimlerin asıl ve yedek olarak liste hâlinde oylanarak yapılması.

c)Yönetim kuruluna anne veya baba olan veliler ile istemeleri halinde okul yaptırarak Bakanlığa bağışta bulunan hayırseverler arasından beş asıl, beş yedek üyeyi açık oylamayla seçmek.

d)Denetleme kuruluna öğretmenler kurulunca seçilen iki asıl, iki yedek öğretmen dışında, veliler arasından bir asıl, bir yedek üyeyi açık oylamayla seçmek.

e)Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarını görüşmek ve ibra etmek.

f)Okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçeyi görüşmek.

g)İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunu yetkilendirmek.

h)Toplantı katılım cetvelinin imzalanması.

ı)Toplantı sonunda bütün tutanak ve belgeler yeni seçilen yönetim kuruluna teslim edilmesi.

7.      Okul ihtiyaçları hakkında genel kurula bilgi verilmesi.

8.      TEFBİS ve özellikle bağış sorgulama ekranı hakkında bilgi verilmesi.

9.      Yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verilmesi.

10.   Dilek ve temenniler.

İş bu çağrı idareci ve öğretmenlere görev, velilere davetiye niteliği taşır. 23.09.2019

Yayın: 23.09.2019 - Güncelleme: 21.11.2019 00:55 - Görüntülenme: 583